Ventilationsanlæg

Private

Flere og flere børn og voksne rammes af allergi og astma. En af årsagerne er et dårligt indeklima i bolig og på arbejdspladsen. Ved at forbedre indeklimaet, kan antallet af allergiske anfald formindskes. Frisk luft fra ventilatorer, aircondition og klimaanlæg øger velbefindende, forbedrer sundheden, og giver dig en følelse af mere energi.

Installationer, der sørger for automatisk udskiftning af luften, kan opsættes på både arbejdspladsen og i hjemmet. 

Lokaler, der er svære at lufte ud, vil have en klar fordel ved et ventilationsanlæg.

Hvis man vil sikre sig, at luften altid er frisk, og derved bo i et sundt indeklima, er det nødvendigt at have en effektiv ventilation. Frisk luft mindsker risikoen for at udvikle astma og allergi, og mindsker risikoen for anfald, for dem der allerede lider af allergi og astma.

I nye boliger kan det også være nødvendigt at have fokus på indeklimaet, da nye boliger ofte er så godt isolerede, at luften ikke bliver udskiftet via utætheder, revner og sprækker.

Ligger dit hus i et område med en høj koncentration af radon, kan du mindske koncentrationen i dit hus, ved at installere et ventilationsanlæg. Energistyrelsen har stillet krav til hvor meget radon, der må kunne måles i bl.a. nybyggede huse, og på Sundhedsstyrelsens hjemmeside kan du læse mere om, hvilken betydning radon har for dit helbred.

Her finder du et kort over hvor høj koncentrationen af radon er i din kommune.

Erhverv

Mange kontorer er ramt af et dårligt indeklima, fordi der står mange computere, kopimaskiner og printere samlet på et lille område, hvor manglende udluftningen gør luften tung og tør.

Et dårligt indeklima går ud over arbejdet, fordi medarbejderne har sværere ved at koncentrere sig, oplever en dårligere trivsel, og hurtigere bliver trætte. Det er alt sammen ting, der kan give et øget antal sygedage.

Installering af klimaanlæg og ventilatorer vil give et fysisk arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere vil føle sig bedre tilpas.

TA-Elteknik ApS

​Adresse

Hedevej 23

6240 Løgumkloster

​Dansk Ventilations- & Varmeteknik ApS

​​Telefon: 74 74 41 41

E-mail: info@dvvt.dk

   Find os på Facebook​